Softul Stardust

 

Ultra rapid

Software-ul are indexi adecvați pentru toate listele și interogarile prevăzute în aplicație ceea ce-l face foarte rapid, algoritmii de căutare sunt optimizați.

Modern

Software-ul este compatibil de la Windows XP pe 32 de biți până la Windows 10 pe 64 de biți ! Se instalează în Program files și se poate dezinstala.

Stabil

Software-ul funcționează în rețea sau pe calculatoare independente și este stabil chiar și la pene de curent în absența unor power-source !

Soft și funcționalități
Software-ul din Arad este testat pe câteva firme mai mari sau mai mici din Arad și din țară, de exemplu salariile se calculează cu acest program la peste 200 de firme ! Este construit pe principiul ca fiecare document sa fie cules o singura dată, iar informațiile să fie transpuse în toate locurile necesare, de exemplu o factură de furnizor este culeasă și se întocmește recepția care se poate lista, dar informația afectează imediat stocul și fișa de evidență a furnizorului respectiv. Documentul este contat pe loc în funcție de natura contului de activ, deci există și nota contabilă adecvată ! Software-ul din Arad este testat pe câteva firme mai mari sau mai mici din Arad și din țară, de exemplu salariile se calculează cu acest program la peste 200 de firme ! Este construit pe principiul ca fiecare document sa fie cules o singura dată, iar informațiile să fie transpuse în toate locurile necesare, de exemplu o factură de furnizor este culeasă și se întocmește recepția care se poate lista, dar informația afectează imediat stocul și fișa de evidență a furnizorului respectiv. Documentul este contat pe loc în funcție de natura contului de activ, deci există și nota contabilă adecvată !
Personalizare
In afară de cele 3 variante de software oferite pe site, în particular dacă se dorește achiziția doar a unui modul sau a unei configurații nestandard de module, acest lucru se poate realiza pe baza unui schimb de e-mailuri cu firma noastra, costurile fiind proporțional mai mici la achiziția unui număr mai mic de module, ulterior putând achiziționa și celelalte module ! Achiziția ulterioară nu va conduce la depășirea prețului dacă în urma achiziției se atinge una dintre cele 3 variante standard ! De asemenea se pot realiza la cerere liste noi sau chiar aplicații noi în funcție de specificul firmei, de exemplu antecalcul, lansarea producției, postcalcul, lucrul cu rețete și tehnologii de fabricație, etc.
Intrebari frecvente

De regulă ultimul document aflat in curs de culegere ar putea fi afectat, caz în care se procedează la vizualizare și corectare sau s-ar putea afecta tabela de index activă, caz ăn care se impune refacerea tabelei de index cu optiunea existenta în program. Durata estimată a corecșiei circa 30 secunde.

În prima situație se corectează pur și simplu documentul, În cea de a doua, la momentul depistării se stornează documentul greșit și se introduce documentul corectat !

Pur și si1mplu se listează acea situație din arhivă ! Observație: softwareul permite să lucrăm și fără a închide lunile în toate modulele cu excepția celui de salarii, unde luna trebuie închisă după depunerea D 112 !

Se impune corecția erorii, apoi relistarea situațiilor influențate de aceasta, listele eronate se vor marca manual în mod corespunzător pentru a nu fi ulterior confundate cu situațiile finale !

Se rulează kitul de instalare cu cheia de instalare obținută la achiziția softului pe noul calculator, apoi se copiaza printr-un procedeu oarecare folderul ce conține baza de date (copierea se poate face prin rețea, dacă există sau cu ajutorul unui stick de memorie). Este bine de știut că achizitorul softului este autorizat să mute softul pe orice calculator, dar nu-l va putea utiliza decât pentru firmele configurate la achiziție, orice tentativă de a inlocui o firmă cu alta este dejucată prin protecția înglobată în soft !

Softwareul utilizeaza 2 subfoldere unul în Program files în care se află modulele de soft și altul pentru baza de date, care trebuie situat pe server ! Aceasta implică instalarea software cu ajutorul kitului descărcat pe o stație de lucru de unde se face configurarea aplicației pe server generând o bază de date goală pe server intr-un folder ales convenabil ! Ulterior pe fiecare stație de lucru pe care se dorește se poate instala softwareul cu același kit, dar după realizarea legăturii cu serverul se va permite utilizarea doar pentru firmele configurate cu ajutorul primei stații de lucru ! Protecția soft verifică să nu existe foldere distincte pe server cu baze de date multiple pentru același soft !

Aveti alte intrebari? Contactati-ne acum!